Diensten

Alma Hotel Grand Place by Arbany Hotels

Check-in:U heeft vanaf 15:00 uur toegang tot uw kamer.

Vroege check-in: Waar mogelijk zal ons team u voor 15.00 uur graag toegang tot uw kamer geven. Als u de toegang tot uw kamer vanaf 8 uur wilt garanderen, dient u bij het reserveren een extra 35 € te betalen

Check-out: Op de dag van vertrek wordt u verzocht uw kamer uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.

Late check-out: Waar mogelijk, zal ons team u graag laten genieten van uw kamer tot 14:00 uur op de dag van uw vertrek. Om van deze service te genieten, moet u bij het reserveren een extra 35 € betalen.

Openingstijden: Ons team van receptionisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U kunt dus inchecken op een tijdstip dat u uitkomt en vanuit het hotel komen en gaan wanneer u wilt.

Fiber WiFi-verbinding: In uw kamer en in de lobby heeft u gratis een WiFi-verbinding met een onbeperkte bandbreedte.

Dieren: Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het hotel.

Bagage-opslag: Onze bagage-opslagruimte is gratis tot uw beschikking, voor degenen die vóór 15.00 uur aankomen, en voor diegenen die een paar uur willen rondwandelen zonder uw bagage na te zijn uitgecheckt.

Strijkfaciliteiten: Indien nodig staan ​​een strijkijzer en een strijkplank tot uw beschikking in onze bagageruimte.

Kaart van de stad: Kaarten van Brussel en zijn metronet zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie.

Rondleidingen door de stad: Je kunt kaartjes kopen voor de verschillende rondleidingen die Brussels City Tours aanbiedt bij onze receptionisten. U vindt alle informatie die u nodig heeft door hier te klikken.

Parkeren: Helaas heeft Hotel Alma geen parkeerplaats. We raden echter de parkeerplaats van Grand Place aan, op een paar meter van het hotel. Hier vindt u alle informatie over openingstijden en prijzen.

Betaling: De accommodatie kan om vooruitbetaling vragen. De accommodatie behoudt zich het recht voor om voor aankomst een pre-autorisatie uit te voeren op de creditcard.