Selecteer de data van uw verblijf. Bekijk algemene beschikbaarheid
Waarom boeken op onze website? Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!
Tot 15% korting
Onmiddellijke bevestiging
 

nieuws

WE LATEN JE MEER GELD BESTEDEN IN BRUSSEL, NIET IN ONS HOTEL!

lees meer

Algemene voorwaarden

Book Now

De toeristenbelasting (City tax) is een supplement: 4,24€ per kamer en per overnachting

Check-in 15:00

Check-out 11:00STANDAARDPRIJZEN
: Uw credit card wordt gevraagd als waarborg voor de reservatie.

Annuleringstermijn: De annuleringen dienen binnen de 24 uur voor de aankomstdatum te gebeuren (zijnde ten laatste op de vooravond van uw aankomst om 15u00 plaatselijke tijd in Brussel). Eens deze termijn verstreken, zal de eerste overnachting aangerekend worden (alsook het aanverwante ontbijt, indien online gereserveerd). Enkel schriftelijke annuleringen zullen door het hotel in acht genomen worden.

SMART PRIJZEN (minimum 2 opeenvolgende overnachtingen): Uw credit card wordt gevraagd als waarborg voor de reservatie.

Annuleringstermijn: De annuleringen dienen binnen de 24 uur voor de aankomstdatum te gebeuren (zijnde ten laatste op de vooravond van uw aankomst om 15u00 plaatselijke tijd in Brussel). Eens deze termijn verstreken, zal de eerste overnachting aangerekend worden. Enkel schriftelijke annuleringen zullen door het hotel in acht genomen worden.

Korting van 10% op de Standaardprijs: reeds inbegrepen in het vermelde SMART tarief.

Schoonmaakplan: 2 nachten: geen schoonmaak, 3 nachten: schoonmaak op de 2e dag, 4 nachten: schoonmaak op de 3e dag, 5 nachten: schoonmaak op de 2 en 4e dag, 6 nachten: schoonmaak op de 3e en 5e dag.

Schoonmaak GEWEIGERD door de klant tijdens het verblijf = schoonmaak verloren: hotel Alma behoudt zich het recht de verloren schoonmaak al dan niet te verplaatsen op een ander moment of een andere dag.

STANDAARDPRIJZEN CASH & SLEEP: De gegevens van de credit card van de klant worden gebruikt om van deze promotie te kunnen genieten.

Annuleringstermijn: Geen enkele wijziging of annulering zal mogelijk zijn eens de reservatie voltooid is. Tijdens de reservatie aanvaardt de klant het totale bedrag van het verblijf te betalen. Dit bedrag is niet terugbetaalbaar in geval van annulering of wijziging van de data.

Annuleringsvoorwaarden: Het totaal gestorte bedrag is niet terugbetaalbaar ingeval van annulering of wijziging.

Waarborgbeleid: Tijdens de reservatie wordt gevraagd om het totale bedrag van het verblijf te betalen.

De korting van maximum 10% is niet van toepassing op de tarieven lager of gelijk aan 62,00€/overnachting, exclusief toeristenbelasting.

De korting van maximum 10% is reeds inbegrepen in het vermelde STANDAARDTARIEF CASH & SLEEP.

SMART PRIJZEN CASH & SLEEP (minimum 2 opeenvolgende overnachtingen): De gegevens van de credit card van de klant worden gebruikt om van deze promotie te kunnen genieten.

Annuleringstermijn: Geen enkele wijziging of annulering zal mogelijk zijn eens de reservatie voltooid is. Tijdens de reservatie aanvaardt de klant het totale bedrag van het verblijf te betalen. Dit bedrag is niet terugbetaalbaar in geval van annulering of wijziging van de data.

Annuleringsvoorwaarden: Het totaal gestorte bedrag is niet terugbetaalbaar ingeval van annulering of wijziging.

Waarborgbeleid: Schoonmaakplan: 2 nachten: geen schoonmaak, 3 nachten: schoonmaak op de 2e dag, 4 nachten: schoonmaak op de 3e dag, 5 nachten: schoonmaak op de 2 en 4e dag, 6 nachten: schoonmaak op de 3e en 5e dag.

Schoonmaak GEWEIGERD door de klant tijdens het verblijf = schoonmaak verloren: Hotel Alma behoudt zich het recht de verloren schoonmaak al dan niet te verplaatsen naar een ander moment of een andere dag.

De korting van maximum 15% is niet van toepassing op de tarieven lager of gelijk aan 62,00€/overnachting, exclusief toeristenbelasting.

De korting van maximum 15% is reeds inbegrepen in het vermelde SMART CASH & SLEEP tarief.

Tijdens de reservatie wordt gevraagd om het totale bedrag van het verblijf te betalen.Hotel Alma behoudt zich het recht, in geval van noodzaak, om de reservatie naar een ander hotel te verplaatsen van eenzelfde categorie en gelegen binnen een korte afstand van het aanvankelijk gekozen hotel.

Het is mogelijk dat er slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar is aan dit tarief.

Gesloten data en andere beperkingen kunnen van toepassing zijn.

Deze aanbiedingen zijn niet van toepassing voor groepen.

Hotel Alma is niet verantwoordelijk voor typografische fouten of weglatingen.

De aanbieding is ongeldig indien in strijd met de wet.

Hotel Alma behoudt zich het recht te allen tijde een einde te maken aan deze aanbiedingen.